ELSING GROUP

Naša poslovna delatnost obuhvata pružanje usluga u projektovanju, konsaltingu i inženjeringu iz oblasti zaštite od požara i električnih instalacija.

Čime se bavimo

Zaštita od požara

Izrađujemo tehničke dokumentacije iz oblasti zaštite požara i posebnih/sigurnosnih sistema, vršimo stručni nadzor i nudimo konsultantske usluge iz oblasti zaštite od požara. Takođe, izrađujemo i konceptualna rešenja u početnoj fazi projektovanja kao smernice i pomoć drugim projektantima.

Električne instalacije

Vršimo izdradu svih projekata električnih instalacija “slabe” i “jake” struje, stručni nadzor i nudimo konsultantske usluge iz oblasti svih vrsta elektro instalacija.

Građevinske konstrukcije i mašinske instalacije

Pružamo i usluge iz oblasti projektovanja građevinskih konstrukcija i mašinskih instalacija, vršenja stručnog nadzora, uz pomoć spoljnih saradnika. Obavite sve na jednom mestu i uštedite vreme uz garantovan kvalitet obavljenog posla i ispunjenog zahteva.

Kvalitetno i brzo

Veličina našeg stručnog tima omogućava da efikasno odgovorimo na zahteve investitora.

Najviši standardi

Kroz relevantne edukacije i redovna stručna usavršavanja naš tim prati najnovije tehnologije i primenjuje najviše važeće standarde

Savremena i pouzdana rešenja

Zahvaljujući višegodišnjem sticanju iskustva u struci i konstantnim ulaganjem u kompaniju danas smo u mogućnosti da u svakom trenutku pružimo savremena i pouzdana rešenja.

Sa Vama od 2014 godine!

Kompanija ELSING GROUP DOO osnovana je 2014. godine sa sedištem u Novom Sadu. Naša poslovna delatnost obuhvata pružanje usluga u projektovanju, konsaltingu i inženjeringu iz oblasti zaštite od požara i električnih instalacija.

Misija ELSING GROUP je efikasno pružanje optimalnih i pouzdanih rešenja investitorima, izvođačima i krajnjim korisnicima. Radimo na konstantnom usavršavanju i ostvarivanju najsavremenijih rešenja kako bismo iskoristili maksimalni potencijal koji nude tehnička rešenja u protivpožarnoj zaštiti i električnim instalacijama u skladu sa najnovijim standardima i propisima.

Naši klijenti

Reference

Pupinova Palata

Galens, Novi Sad

Park Residence

Inobačka, Novi Sad

Belim Garden

Elixir group, Beograd

Avenija Garden

Galens, Novi Sad

Kompleks Minel

Galens, Novi Beograd

Most na Adi

PORR / DSD, Beograd

Tražite pouzdanog partnera?